27 Temmuz 2013 Cumartesi

NE İZLESEM#1 (TEEN WOLF)

Düşünüyordum ne yazsam ne yazsam diye sonra aklıma bir fikir geldi.Her hafta cumartesi günü bir dizi tanıtıyım.Sizde bu sayede diziler hakkında bilgilenmiş olursunuz.Hani böyle arkadaş ortamında bir diziden bahsedilir ve siz izlemediğiniz için mal gibi kalırsınız ya.İşte o duruma düşmeyin bu hafta ki dizimiz benimde çooook sevdiğim TEEN WOLF!!!!

Gerçekten harika bir dizi Salı günü 3.sezon 8.bölümü yayınlandı.İlk iki sezonu 13 bölümdü bu sezonun  24 bölüm olacak ayrıca dizi 4.sezon onayını aldı.
Konusu;Michael J. Fox’un 1985 tarihli filminden uyarlanan Teen Wolf, kurtadam efsanesi ve MTV’nin elinin değdiği müzikleriyle, fantastik gençlik dizisi janrının son ürünü. 
Genç vampirler dönüşümlerine uyum sağlamakta zorlanırlar da kurtadamlar zorlanmaz mı? Peki ya onların aşkının vampirlerden ne eksiği var? Genç kurtadamlar kazandıkları güçleri kontrol etmekle uğraşırken liseyi de bitirir, çocuk da yapar, kariyer de. Nasıl olduğunun hikayesi efsane sinema filminin televizyon dizisi Teen Wolf’ta anlatılıyor. . Dizinin ana karakteri Scott’ı canlandıran Tyler Posey, “Canlandırdığım karakter lise hayatının, büyümenin, ilk aşkının sorunlarıyla mücadele eden yeni ısırılmış ve dönüşüm geçirmekte olan bir kurtadam. Hayatı sıradan bir gençten daha zor olduğu için aslında onun adına üzülüyorum. Dizinin ilk sezonunda onun kişisel değişimine tanıklık etme şansı bulacağız. Scott’ın bu mücadelesinin yanı sıra birçok sır ortaya çıkacak ve Scott bunlarla da uğraşmak zorunda kalacak. Onu çok zorlu bir dönem bekliyor” yorumunda bulunuyor. Diziye sıradan bir kurtadam dizisi şeklinde bakmayın.Gizem ve aksiyonla dolu şahsen ben 1 hafta nasıl geçer diye kendimi yiyorum.

Dizimag popülerlik sırası:10
IMDB Puanı:7,2(daha fazlasını hakediyor)

Oyuncular;

TYLER POSEY (AŞKIIIIIIMMMMMMMMM)






 lDYLAN O'BRİEN. (2.AŞKIIIIIIMMMMMMM)

               

         CRYSTAL REED
  

        
 TYLER HOECHLİN(3.AŞKIIIIIMMMMM)
              HOLLAND RODEN(3.SEZONDA ÇOK ŞAŞIRICAKSINIZ)


Başrol oyuncuları haricinde;
Daniel Sharman (4.AŞKIIIMMMM)
Adelaide Kane
Jr Bourne
Ian Bohen
Set Gilliam
ve 3.sezondaki Alfa Sürüsüde var.İnşallah unuttuğum yoktur :)

Dizinin muhteşem bir kadrosu ve senaryosu var.Teen Wolf  başladığınız andan itibaren sizi müthiş bir gizeme sürüklüyor.Sırf bu diziyi izleyebilmek için sabahladığım günler var Haftaya cumartesi NE İZLESEM#2 de görüşürüz istediğiniz dizi varsa yorum kısmına yazın^.^

25 Temmuz 2013 Perşembe

Lana Del Rey

Merhabaaaa.Hiç takipçisi olmayan bir bloga yazı yazmak tam bana göre=SAÇMALIK ama yazmak istiyorum belki  yazılarımı okuyan birileri vardır=UMUT
neyse yeni yazımda size Lana Del Rey'i tanıtıcam peki neden tanıtıcam çünkü ben Lana Del Rey'i çok seviyorum ve şu sıralar gündemde olan şarkıcılardan neyse başlıyım..

LANA DEL REY

Lana Del Rey'in gerçek adı Elizabeth Woolridge Grant'dır.21 Haziran 1986 doğumlu (27 yaşında)
New York CityAmerika Birleşik Devletlerinde  doğmuştur.Born To Die'ı Ocak 2012 tarihinde yayınladı. Albüm dünya genelinde 2.8 kopya sattı ve 2012'nin en çok satılan albümleri arasında yer edinmeyi başardı. Şu ana kadar diskografisine bakıldığında 2 adet yayınlanmış stüdyo albümü, 3 EP'si, 7 single'ı ve 8 müzik videosu vardır.

Şarkıları;
Born to Die
Vide Games 
Ride
Blue Jeans
Carmen
Sumertime Sadness
Nationel Anthem
Cola
Yayo
Blue Velvet
Dark Paradise
Burning Desire
Young and Beautiful
Off to the Races
American 
Bell Air
Body Electric
Lucky Ones
Gods&Monsters
Ghetto Baby

Özellikle şunu dinleyin diyemiyorum çünkü hepsi birbirinden güzel.Birçok insan Lananın sesinin insana huzur verdiğini düşünüyor bende öyle düşünüyorum :)

İşte Birkaç Fotoğraf








 Ve Gif








Baştan 2'si hariç benim giflerim ^.^ Sonunda gif yapmayı öğrendim :)Bugünlük bu kadar yeter.Lanayı sevin :) ama ne yazık ki Lana hayranlarına söylenen bir kelime yok :'(

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Bayram Alışverişi

Bayrama 15 gün var daha bayram alışverişine çıkmadıysanız bu yazı tam sizlik :)
Başlıyorum.........

İlk önce ne giyeceğinize karar verin.Spor yada şık?Etek yada pantolon?

SPOR KIYAFETLER




Bayramda spor kıyafetlerle daha rahat  olursunuz.Akrabaların yanında nasıl oturayım,frikik vermeyeyim derdinede düşmezsiniz :D Benim bayramlık tercihim Rodimood'tan oldu.Su yeşili bluz,kot pantolon ve su yeşili  spor ayakkabı :)

ŞIK KIYAFETLER



Ama yok ben günlük hayatımda spor giyiniyorum derseniz önerim bu tarz şeker elbiselerdir.

AYAKKABILAR


Spor ayakkabılar her kıyafetin altına olur.Rahattırlar.Özellikle yukarıdaki  spor kıyafetlerle harika kombin olur.



Onun yanısıra sandaletler elbiselerinizin altında daha uyumlu duracaktır.Yaz bitmeden hemen birtane almalı :D

GELELİM ÇANTAYA
Bayramda şeker veren olacaktır,para veren olacaktır cebinize sıkıştırırsanız hem dolup taşar hemde hoş durmaz onun yerine küçük ve kıyafetinize uyan bir çanta çok daha iyidir.





VE SAÇ
Kıyafetleriniz kadar saçınızda önemlidir.Eğer kararsızsanız bu fotoğraflar size yön gösterecektir.


Örgü çok hoş duracaktır.


Ama saçınız uzunsa düzleştirme yada dalgalandırma imkanlarından da yaralanabilirsiniz.Evet bu yazıda buraya kadar.Çok fotoğraf,az yazı oldu.Birdahaki yazıda görüşmek üzere ^.^

23 Temmuz 2013 Salı

Tanışma

Meraba.Ben Beyza.Bu sene 8'e geçtim.Bu ilk blogum bu yüzden çok heyecanlıyım.Blogumda ünlüler,moda,okul önerileri,son trendler ve genç kızlar için herşey olacak.Bu arada ben Directioner , Belieber ve Lana Del Rey fanıyım.Ama diğer ünlüleride severim.Tyler Posey aşığıyım.Teen Wolf ve The Vampire Diaries izlerim.Tipik bir genç kızım :P